top of page

DÄCKHOTELL STOCKHOLM

FÖRVARA HJULEN HOS OSS

Prova däckförvaring hos oss!

På NB Gummi i Vasastan / Norrmalm / Östermalm siktar vi emot att alltid göra hanteringen av dina däck till ett enkelt och smidigt ärende med vårat däckhotell! Vi förvarar dina däck på plats i vårat däckhotell i Stockholm vilket gör att du slipper planera in ditt däckbyte flera dagar i förtid! Däckhotell i Stockholm - Vasastan / Östermalm

 

Dina däck förvaras inomhus i våran däckverkstad med rätt miljö för maximal livslängd, vi kollar efter ev. ojämna slitage, däcken tvättas och även mönsterdjup och lufttryck kontrolleras vid däckskifte.

Du slipper helt stöket med att lyfta, förvara, transportera och skifta dina däck själv!

VAD INGÅR?

PRISER

Personbil liten: 1 650:-/ säsong

Exempel: Mercedes A-klass, Audi A1 

Personbil Mellan: 1850:-/ säsong

Exempel: Mercedes E-klass, Volvo V70

Stor bil - SUV/ Pickup: 2 150:-/ säsong

Exempel: Volvo XC90, Mercedes GLE, Audi Q7

FÖRVARINGSVILLKOR
  • Vi ansvarar för hjulen i 12 månader

  • Hämtas ej hjulen inom 12 månader avsäger vi oss ansvaret, därefter är  däcken/hjulen förverkade

  • Samtliga fälgtillbehör förvaras av kunden
     

Däckhotell Stockholm

Läs mer om vårat däckhotell på Östermalm genom att klicka här

Något inte alla vet om att i de flesta bostadshus är det inte tillåtet att förvara sina bildäck och hjul oftast på grund av brandsäkerhet. Vårt däckhotell i Stockholm till bra pris har speciellt släcksystem och däcken är försäkrade hos oss.

 

Om du har lösa däck som du vill förvara så hjälper vi så klart till med omläggningen när det är dags att skifta däck. Under tiden bjuder vi på kaffe så du inte behöver lämna in bilen och hämta den senare.

Sammanfattningsvis om däckhotell i Stockholm

Däckhotell Stockholm - Ge dina däck den bästa vården med NB Gummi. Välj vårt prisvärda och eftertraktade däckhotell, beläget i hjärtat av Stockholm. Slipp oron att släpa dina däck efter säsongsskiften och ha fullt förtroende för att de lagras under idealiska förhållanden.

Låt oss på NB Gummi bli ditt förstahandsval för däckhotell i Stockholm. Genom att förvara dina däck hos oss kör du inte bara säkrare, men också med större komfort. Förvaringspriser börjar från 1650kr för personbilar och 2150kr för större hjul. Denna tjänst inkluderar däckbyte, tvätt, mönsterdjupskontroll, information om nya däck och justering av lufttryck.

Rätt förvaring är nyckeln till däckens livslängd. Undvik att lagra dina däck på platser som kräver specifika verktyg, eller i miljöer som carportar, utomhus, träbyggnader eller i närheten av brandfarliga ämnen.

Välj vårt däckhotell i Stockholm – och lägg alla däckbekymmer bakom dig.

bottom of page