top of page
  • NB Gummi

Däckhotell pris Stockholm

Uppdaterat: 5 dec. 2023

När man letar däckhotell är det många som söker efter "däckhotell pris Stockholm". Du har äntligen hittat rätt - Välkommen till NB Gummi.

Slipp söket med att själv förvara, transportera och byta dina däck - vi gör jobbet åt dig!


Att förvara sina däck på ett däckhotell är en bra investering då du slipper släpa runt på dina smutsiga bildäck själv. Söker du runt och letar däckhotell pris Stockholm?


Vi på NB Gummi har däckhotell till rätt pris i Stockholm och väldigt lång erfarenhet i branschen.

Vi siktar alltid emot att göra hanteringen av dina däck till ett enkelt och smidigt ärende med vårat däckhotell!Vi förvarar dina däck på plats i vårat däckhotell och har drop-in vilket gör att du slipper planera in ditt däckbyte flera dagar och ibland veckor i förtid. Däckhotellet ligger centralt i Stockholm - Vasastan / Östermalm. Klicka här för att komma till en karta.


Dina däck förvaras inomhus i våran däckverkstad med rätt miljö för maximal livslängd, vi kollar efter ev. ojämna slitage, däcken tvättas och även mönsterdjup och lufttryck kontrolleras vid däckskifte.

Du har tillgång till att hämta dina hjul på plats året runt utan extra kostnader.


Däckhotell pris stockholm
Däckhotell pris stockholmPersonbil liten: 1 650:-/ säsong Exempel: Mercedes A-klass, Audi A1 Personbil Mellan: 1850:-/ säsong Exempel: Mercedes E-klass, Volvo XC40, Tesla S Stor bil - SUV/ Pickup: 2 150:-/ säsong Exempel: Volvo XC90, Mercedes GLC, Audi Q7 upp till 21"


Stor bil - SUV/ Pickup: 2 350:-/ säsong Exempel: Volvo XC90, Mercedes GLE, Audi Q7 med 22" & störreVad ingår i priset för däckhotell?

  • Förvaring

  • Hjulskifte

  • Hjultvätt

  • Kontroll av snedslitage

  • Kontroll av mönsterdjup/lufttryck

  • Försäkring av dina hjul

Vid ojämnt slitage eller dåligt mönsterdjup kontaktar vi alltid dig i god tid innan nästa däckskifte och meddelar dig samt kommer med lösningar som du sedan kan ta beslut om i lugn och ro.

Däcken förvaras torrt och mörkt och vid rätt temperatur – det ökar däckens livslängd.Däckhotell stockholm

Något inte alla vet om att i de flesta bostadshus är det inte tillåtet att förvara sina bildäck och hjul oftast på grund av brandsäkerhet. Vårt däckhotell i Stockholm till bra pris har speciellt släcksystem och däcken är försäkrade hos oss.


Om du har lösa däck som du vill förvara så hjälper vi så klart till med omläggningen när det är dags att skifta däck. Under tiden bjuder vi på kaffe så du inte behöver lämna in bilen och hämta den senare.


Kontakta oss om du har frågor om däckhotell och däckskifte

Hör av dig till oss på NB Gummi om du har frågor om vår service. Vi kan det här med enkel och bekväm däckförvaring på däckhotell till rätt pris.244 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page