top of page
  • NB Gummi

Utforska Våra Specialiserade Tjänster - Däckhotell, Däck, Fälgar och Mer hos NB Gummi

Uppdaterat: 8 jan.


Välkommen till NB Gummi, din pålitliga partner för allt som har med dina däck & fälgar att göra. Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande utbud av tjänster för att ta hand om dina däck och fälgar på bästa möjliga sätt. Oavsett om du behöver ett säkert däckhotell, köpa nya däck och fälgar, renovering av befintliga fälgar eller professionell däckservice, så har vi dig täckt. Läs vidare för att upptäcka vad vi kan erbjuda och varför vi är det självklara valet för dina behov.


Hos NB Gummi på Östermalm/ Vasastan erbjuder vi ett bekvämt och säkert däckhotell i Stockholm för att ta hand om dina däck när de inte används. Vi ser alltid till att dina däck förvaras korrekt för att bibehålla deras kvalitet och livslängd. När du är redo att byta till dina däck eller behöver en däckskifte, står vi redo att hjälpa till.


Vi vet att rätt däck är avgörande för din säkerhet och körupplevelse. På NB Gummi kan du hitta ett brett utbud av högkvalitativa däck från välkända tillverkare som bl.a Pirelli, Michelin, Nokian, Good Year mfl. Vårt kunniga team är här för att ge råd och vägledning så att du kan välja rätt däck som passar dina behov och körförhållanden.


Vossen fälgar

Vill du ge din bil en unik touch? Vi erbjuder ett brett sortiment av snygga och hållbara fälgar från ledande tillverkare, bl.a Vossen, OZ, Brabus, Rotiform, BBS mfl. Oavsett om du är ute efter en sportig eller elegant look kan vårt team hjälpa dig att hitta de perfekta fälgarna som kompletterar din bil och förbättrar dess utseende.


Om dina befintliga fälgar är skadade eller slitna behöver du inte nödvändigtvis köpa nya. På NB Gummi i Stockholm erbjuder vi renovering av fälgar. Våra erfarna tekniker använder avancerade metoder och material nya för 2024 för att återställa fälgarnas skönhet och funktionalitet. Du kommer att bli förvånad över hur mycket en renovering kan förvandla dina fälgar och ge din bil ett nytt utseende.Hos NB Gummi kan du lita på oss för alla dina däckservicebehov. Vi erbjuder däckmontering, balansering, däckreparation vid plötslig punktering och mycket mer. Vårt team är utbildat för att hantera alla typer av däck och se till att de fungerar optimalt. Vi strävar efter att ge dig en säker och smidig körupplevelse genom att säkerställa att dina däck är i toppskick.


Biltvätt stockholm

Vi förstår att det är viktigt att hålla din bil ren och välvårdad. På NB Gummi erbjuder vi professionell tvätt och rekonditioneringstjänster som ger din bil en fräsch och skinande look. Vårt team använder högkvalitativa produkter och tekniker för att ge din bil det ultimata utseendet och skydda den mot yttre påverkan.


Hjulinställning Porsche

En korrekt hjulinställning är viktig för att säkerställa en jämn och optimal körning samt förlänga däckens livslängd. På NB Gummi erbjuder vi hjulinställning med hjälp av avancerad utrustning och teknik. Våra medarbetare ser till att dina hjulvinklar är perfekt inställda för att ge dig bästa möjliga körupplevelse och minska onödig slitning på dina däck samt minimal bränsleförbrukning.


På NB Gummi är vi dedikerade till att erbjuda en omfattande uppsättning tjänster för att ta hand om dina däck- och fälgbehov. Vår kompetenta personal, högkvalitativa produkter och professionella tjänster gör oss till det självklara valet för att hålla dina däck och fälgar i toppskick.


Kontakta oss idag för att boka en tid eller lära dig mer om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få ut det bästa av dina däck och fälgar.23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page