top of page

DÄCK

Hos NB Gummi, beläget i hjärtat mellan Vasastan och Östermalm, finner du nya däck från kända tillverkare. Oavsett om du vill köpa däck i Stockholm för bil eller motorcykel, står vi redo att hjälpa.

Upplever du en plötslig punktering? Inga problem – vi lagar den omedelbart.

 

Är det dags för ett däckbyte redan idag? Besök vår däckverkstad i Vasastan så ser vi till att du får bästa möjliga service.

Vår däckverkstad i Stockholm har full koll på allt som rör däck. Klicka på bilderna för att utforska de olika tillverkarnas hemsidor. När det är dags att byta däck i Stockholm, tveka inte att besöka oss.

Utöver försäljning och byte av däck erbjuder vi även däckhotell i Stockholm, så att dina däck förvaras säkert och korrekt när de inte används.

Däck stockholm

Behöver du byta däck på Östermalm i Stockholm? Hos NB Gummi står vi redo att hjälpa dig när det passar dig bäst, mitt i centrala Stockholm.

Hos oss slipper du krångel med bokningar. Vi erbjuder drop-in för däckbyte året runt, vilket innebär att du enkelt kan komma förbi oss i Vasastan / Östermalm närhelst det passar dig.

Ett däckbyte tar endast cirka 6-8 minuter om du har hjulen i bilen. Vi tar hand om allt – kontrollerar lufttryck och mönster, skiftar dina hjul och lastar de andra däcken tillbaka in i din bil.

Är du redan kund på vårt däckhotell i Stockholm? Då går processen ännu snabbare. Inte nog med att vi kontrollerar luften, vi ser även till att tvätta och förvara dina däck åt dig. Med andra ord, oavsett om du behöver däckskifte i Vasastan, kan du köra förbi oss utan förberedelser – vi står redo att hjälpa dig idag.

Pris för däckskifte:

Personbil 600kr

SUV 700kr

Pris för däckhotell ser du HÄR

DÄCKREPARATION

Har du råkat ut för punktering i centrala Stockholm?

Ingen anledning till oro – vi på NB Gummi står redo att assistera! Vare sig du upplever en lätt pyspunka eller har ett helt platt däck, har vi lösningen för dig. Många gånger orsakas punkteringen av att man råkat köra på en skruv eller något liknande.

Vi åtgärdar problemet åt dig, snabbt och effektivt. Beroende på skadans omfattning tar det endast 5-25 minuter att laga punkan.

bottom of page