top of page

DÄCK

Hos oss finner du nya däck från bland annat följande tillverkare, givetvis kan vi hjälpa dig oavsett om du behöver
nya däck till såväl bil som motorcykel. Vi lagar givetvis oförutsedd punktering direkt också. Behöver du byta däck idag? Kom förbi oss så hjälper vi dig direkt.

Däckverkstad med full koll.

Klicka på bilderna för att besöka respektive tillverkares hemsida. Kom till oss för att byta dina däck eller skaffa nya däck, Vi erbjuder även däckhotell i Stockholm.
 

Däck stockholm

Behöver du byta däck på din bil? Vi hjälper dig när det passar dig i centrala Stockholm!

Hos oss behöver du aldrig boka en tid för däckbyte utan vi har drop-in året runt, dvs att du kommer förbi oss i Stockholm / Vasastan / Östermalm när du har tid.

Ett däckbyte tar cirka 6-8 minuter om du har hjulen i bilen.

Vi kontrollerar lufttryck och mönster samt skiftar dina hjul, när det är klart lastar vi in de andra däcken tillbaka in i din bil. Om du är kund på vårat däckhotell i Stockholm så går det något snabbare och då kontrollerar vi givetvis luften men vi tvättar och förvarar dina däck åt dig också. Du kan med andra ord åka förbi när du vill helt utan förberedelser så byter vi dina däck idag.

Pris för däckskifte:

Personbil 500kr

SUV 600kr

Pris för däckhotell ser du HÄR

DÄCKREPARATION

Har du fått punktering och är i centrala Stockholm?

Var lugn - vi hjälper dig!

Oavsett om du har pyspunka eller om däcket är helt platt kan vi hjälpa dig. Oftast har man kört på en skruv eller liknande och med det fått punktering, vi hjälper dig att laga det. Det tar mellan 5-25 minuter beroende på skadans storlek.

bottom of page