top of page

DÄCKHOTELL STOCKHOLM

FÖRVARA HJULEN HOS OSS

Prova däckförvaring hos oss!

På NB Gummi i Vasastan / Norrmalm / Östermalm siktar vi emot att alltid göra hanteringen av dina däck till ett enkelt och smidigt ärende med vårat däckhotell! Vi förvarar dina däck på plats i vårat däckhotell i Stockholm vilket gör att du slipper planera in ditt däckbyte flera dagar i förtid! Däckhotell i Stockholm - Vasastan / Östermalm

 

Dina däck förvaras inomhus i våran däckverkstad med rätt miljö för maximal livslängd, vi kollar efter ev. ojämna slitage, däcken tvättas och även mönsterdjup och lufttryck kontrolleras vid däckskifte.

Du slipper helt stöket med att lyfta, förvara, transportera och skifta dina däck själv!

VAD INGÅR?

PRISER

Personbil liten: 1 550:-/ säsong

Exempel: Mercedes C-klass, Audi A3 - A4

Personbil Mellan: 1750:-/ säsong

Exempel: Mercedes GLB, Volvo XC40

Stor bil - SUV/ Pickup: 2 050:-/ säsong

Exempel: Volvo XC90, Mercedes GLE, Audi Q7

FÖRVARINGSVILLKOR
  • Vi ansvarar för hjulen i 12 månader

  • Hämtas ej hjulen inom 12 månader avsäger vi oss ansvaret, därefter är  däcken/hjulen förverkade

  • Samtliga fälgtillbehör förvaras av kunden
     

Däckhotell Stockholm

Läs mer om vårat däckhotell på Östermalm genom att klicka här

Något inte alla vet om att i de flesta bostadshus är det inte tillåtet att förvara sina bildäck och hjul oftast på grund av brandsäkerhet. Vårt däckhotell i Stockholm till bra pris har speciellt släcksystem och däcken är försäkrade hos oss.

 

Om du har lösa däck som du vill förvara så hjälper vi så klart till med omläggningen när det är dags att skifta däck. Under tiden bjuder vi på kaffe så du inte behöver lämna in bilen och hämta den senare.

Sammanfattningsvis om däckhotell i Stockholm

Däckhotell i Stockholm - Ta väl hand om dina däck med vårt smarta och populära alternativ. Slipp släpa hem däcken efter bytet till vinter- eller sommardäck och var säker på att de förvaras under perfekta förhållanden.

Förvara dem hos oss på NB Gummi i centrala Stockholm och kör säkrare och med högre komfort. Förvaringspris: från 1550kr för personbil, 2150kr för extra stora hjul. Priset inkluderar däckskifte, tvätt, kontroll av mönsterdjup, upplysning om nya däck, lufttryck etc.

Lämna inte in däcken hemma där det kräver rätt verktyg, torra rum med rätt temperatur etc. Förvara inte däck i en carport, utomhus, i träbyggnad eller närheten av brandfarliga ämnen.

Förvara däcken hos oss så slipper du tänka på detta.

bottom of page