top of page
Image by José Pinto

Renovera dina fälgar

Få fälgar som ser ut som nya med vår effektiva fälgrenoveringstjänst! Renovera dina gamla fälgar till en nyskick med vår unika metod att renovera fälgar - mitt i centrala Stockholm. Vi erbjuder en mängd olika lösningar, från enkla reparationer som kantstötta fälgar, "diamond-cut" till fullständig renovering med lackering, för att återställa fälgarna till sin ursprungliga glans och kvalitet.

Kontakta oss idag för en professionell fälgrenovering i Stockholm som garanterat ger positivt resultat.

Lackera fälgar

Ge dina fälgar den fina touchen de förtjänar med vår tjänst, lackering av fälgar. Vi använder högkvalitativa lacker och den mest moderna tekniken för att ge dina fälgar en hållbar glans och beskydd. Kontakta oss idag för en fälglackering som garanterat imponerar i valfri kulör.

Laga kantstötta fälgar

Laga kantstötta fälgar till nyckick med vår effektiva renoveringstjänst! Renovera dina kantstötta fälgar till att bli som nya med vårt effektiva program för renovering av fälgar. Vi använder den mest moderna tekniken och högkvalitativa materialen för att ge dina fälgar en reparation som håller. Så du slipper åka runt med kantstötta fälgar 

Rikta fälgar

Har du kört på en kant eller potthål? Om dina fälgar blivit ovala så kan man behöva rikta fälgen för att få den rund igen. Vi hjälper dig att rikta upp fälgarna igen.

Diamond cut fälgar

Få diamantslipade fälgar med vår professionella diamond cut renovering! Gör dina fälgar till en riktig blickfång med vår unika tjänst för renovering av fälgar. Vi använder den mest avancerade tekniken för att ge dina fälgar en exakt och hållbar finish som garanterat sticker ut.

Nytt utseende på fälgarna

Få unik design på dina fälgar med vår anpassade designstjänst! Gör dina fälgar till ett unikt konstverk med vår anpassade designstjänst dä vi lagar fälgarna och renoverar dem i en rad olika steg. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en design som är helt anpassad efter dina önskemål och personliga stil. 

Komplett renovering av fälgar

Uppdatera din bil med en helrenovering av fälgarna! Vi erbjuder professionella tjänster för att förlänga livslängden på dina fälgar och ge dem ett nytt utseende. Genom att sandblästra, reparera skador, svarva för "diamond-cut" finish och lackera fälgarna kan du förbättra bilens utseende. Välj oss för en effektiv och lätt lösning för att uppdatera dina fälgar. Kontakta oss & boka en tid för en renovering av dina fälgar.

Vad kostar det att renovera fälgar? Pris

Få det bästa priset på renovering av dina fälgar! Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar för att uppdatera och förlänga livslängden på dina fälgar. Genom att använda högkvalitativa material och erfarna tekniker kan vi ge dina fälgar ett nytt utseende till ett rimligt pris. Jämför våra priser med andra aktörer på marknaden och upptäck varför vi är det bästa valet för din fälgrenovering. Kontakta oss idag för att få ett kostnadsförslag. Oavsett om du behöver laga en kantstött fälg eller renovera fälgarna så erbjuder vi konkurrenskraftigt pris och professionellt resultat på våra tjänster

Image by Yuliyan Grozdev

Räkna ut vad dina fälgar skulle kosta att renovera i kalkylatorn
Vill du endast lackera om fälgarna så väljer du endast vilken storlek du har på dina fälgar

Samtliga priser visas exklusive moms. OBS Detta är endast riktpris

* Priset är för fälg utan däck, tpms, vikter och centrumkåpa är demonterat. Priset kan variera om det är en specialfälg

Se hur det går till när vi renoverar fälgar

Rengörning

Vi börjar med att rengöra fälgen från smuts och ev. rester av asfalt och klister.

Lackering

Fälgen lackeras i önskad kulör och om inget anges lackerar vi fälgen i originalfärg.

Blästring

Fälgen förbereds för lackering och små repor och skador tas bort.

Diamond-cut svarvning

Fälgen läses av med hjälp av laser och åker in i vår helautomatiska cnc-fräs för perfekt resultat.

Förbehandling

Skador på fälgen åtgärdas och vid behov riktas fälgen. 

Klarlack

Nu får fälgen klarlack för att verkligen få till nyckisk, lackeras den noggrant minst två gånger. 

bottom of page