top of page
Image by José Pinto

Professionell Fälgrenovering i Stockholm

Få fälgar som ser ut som nya med vår effektiva fälgrenoveringstjänst! Renovera dina gamla fälgar till en nyskick med vår unika metod att renovera fälgar - mitt i centrala Stockholm. Vi erbjuder en mängd olika lösningar, från enkla reparationer som kantstötta fälgar, "diamond-cut" till fullständig renovering med lackering, för att återställa fälgarna till sin ursprungliga glans och kvalitet.

Kontakta oss idag för en professionell fälgrenovering i Stockholm som garanterat ger positivt resultat.

 Få dina fälgar som nya igen. Boka tid nu!

Lackera fälgar

Ge dina fälgar den fina touchen de förtjänar med vår tjänst, lackering av fälgar. Vi använder högkvalitativa lacker och den mest moderna tekniken för att ge dina fälgar en hållbar glans och beskydd. Kontakta oss idag för en fälglackering som garanterat imponerar i valfri kulör.

Laga kantstötta fälgar

Laga kantstötta fälgar till nyckick med vår effektiva renoveringstjänst! Renovera dina kantstötta fälgar till att bli som nya med vårt effektiva program för renovering av fälgar. Vi använder den mest moderna tekniken och högkvalitativa materialen för att ge dina fälgar en reparation som håller. Så du slipper åka runt med kantstötta fälgar 

Rikta fälgar

Har du kört på en kant eller potthål? Om dina fälgar blivit ovala så kan man behöva rikta fälgen för att få den rund igen. Vi hjälper dig att rikta upp fälgarna igen.

Diamond cut fälgar

Få diamantslipade fälgar med vår professionella diamond cut renovering! Gör dina fälgar till en riktig blickfång med vår unika tjänst för renovering av fälgar. Vi använder den mest avancerade tekniken för att ge dina fälgar en exakt och hållbar finish som garanterat sticker ut.

Nytt utseende på fälgarna

Få unik design på dina fälgar med vår anpassade designstjänst! Gör dina fälgar till ett unikt konstverk med vår anpassade designstjänst dä vi lagar fälgarna och renoverar dem i en rad olika steg. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en design som är helt anpassad efter dina önskemål och personliga stil. 

Komplett renovering av fälgar

Uppdatera din bil med en helrenovering av fälgarna! Vi erbjuder professionella tjänster för att förlänga livslängden på dina fälgar och ge dem ett nytt utseende. Genom att sandblästra, reparera skador, svarva för "diamond-cut" finish och lackera fälgarna kan du förbättra bilens utseende. Välj oss för en effektiv och lätt lösning för att uppdatera dina fälgar. Kontakta oss & boka en tid för en renovering av dina fälgar.

Vad kostar det att renovera fälgar?

Få det bästa priset på renovering av dina fälgar! Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar för att uppdatera och förlänga livslängden på dina fälgar. Genom att använda högkvalitativa material och erfarna tekniker kan vi ge dina fälgar ett nytt utseende till ett rimligt pris. Jämför våra priser med andra aktörer på marknaden och upptäck varför vi är det bästa valet för din fälgrenovering. Kontakta oss idag för att få ett kostnadsförslag. Oavsett om du behöver laga en kantstött fälg eller renovera fälgarna så erbjuder vi konkurrenskraftigt pris och professionellt resultat på våra tjänster

Prissnurra
Image by Yuliyan Grozdev

Räkna ut vad det skulle kosta att renovera dina fälgar i kalkylatorn

Vill du endast lackera om fälgarna så väljer du endast vilken storlek du har på dina fälgar

OBS Detta är endast riktpris.

* Priset är för fälg utan däck, tpms, vikter och centrumkåpa är demonterat. Priset kan variera om det är en specialfälg

Varför välja NB Gummi för fälgrenovering?

Rengörning

Vi börjar med att rengöra fälgen från smuts och ev. rester av asfalt och klister.

Lackering

Fälgen lackeras i önskad kulör och om inget anges lackerar vi fälgen i originalfärg.

Blästring

Fälgen förbereds för lackering och små repor och skador tas bort.

Diamond-cut svarvning

Fälgen läses av med hjälp av laser och åker in i vår helautomatiska cnc-fräs för perfekt resultat.

Förbehandling

Skador på fälgen åtgärdas och vid behov riktas fälgen. 

Klarlack

Nu får fälgen klarlack för att verkligen få till nyckisk, lackeras den noggrant minst två gånger. 

Bromsok

Få dina fälgar som nya igen – Kontakta oss nu!

Birger Jarlsgatan 108

114 20 Stockholm

08-15 85 58

 • Facebook
 • Instagram
Ladda upp fil

Tack, vi återkommer så snart vi kan!

Formulär

Olika typer av fälgrenovering

Utforska vår expertis inom fälgrenovering, perfekt anpassade för varje behov. Från grundlig framsiderenovering som omfattar blästring, skadereparation, efterföljt av en högkvalitativ lackering och skyddande klarlack, till detaljerade arbeten på svarvade ekrar som framhäver den metalliska lystern som kallas för "diamond cut". Vår omfattande helrenoveringstjänst inkluderar även lackering av fälgens insida för en heltäckande återställning. Vi är engagerade i att leverera enastående resultat som kombinerar hållbarhet med en förnyad estetik, och anpassar finishen efter din personliga stil och preferenser.

Genom att välja oss, bidrar du även till en mer hållbar framtid; vi arbetar ständigt med miljövänliga processer och material för att minska miljöpåverkan och förlänga dina fälgars livslängd.

 • Kan en hjulinställning göra min bil mer bränslesnål?
  Ja, en korrekt utförd hjulinställning kan hjälpa till att minska rullmotståndet och därmed öka bränsleeffektiviteten på din bil. Det kan också hjälpa till att förhindra onödigt slitage på dina däck och därmed minska kostnaderna för däckbyte på lång sikt.
 • Kan hjulinställningen påverka bränsleförbrukningen?
  Ja, en korrekt hjulinställning kan bidra till att minska bränsleförbrukningen på din bil. Om hjulen inte är korrekt inställda, kan det leda till ökat motstånd och friktion mellan däck och väg, vilket i sin tur leder till högre bränsleförbrukning. En hjulinställning kan hjälpa till att åtgärda dessa problem och minska bränsleförbrukningen, vilket i sin tur kan spara pengar på lång sikt.
 • Vad händer om jag inte gör en hjulinställning?
  Om du inte gör en hjulinställning när det behövs kan det leda till onödigt slitage på dina däck och öka risken för ojämnt slitage, vilket kan påverka bilens prestanda och säkerhet på vägen. Det kan också leda till högre bränslekostnader på grund av ökat rullmotstånd.
 • Hur lång tid tar en hjulinställning?
  Tiden det tar att utföra en hjulinställning kan variera beroende på bilens modell och tillstånd. Men i allmänhet tar det vanligtvis mellan 30 minuter och 2 timmar att göra en hjulinställning.
 • Är en hjulinställning och framvagnsinställning samma sak?
  Hjulinställning och framvagnsinställning är inte helt samma sak, men de är nära relaterade begrepp. En hjulinställning är en justering av hjulens geometri för att se till att de är vinklade korrekt i förhållande till bilens ram och varandra. Detta innefattar inställning av camber, caster och toe, vilket är de tre huvudsakliga vinklarna som mäts vid en hjulinställning. En framvagnsinställning innefattar också justering av hjulens geometri, men fokuserar främst på framhjulen och deras inbördes position. Detta innefattar inställning av camber, caster, toe, spårvidd och stötdämparvinkel. Framvagnsinställning används vanligtvis som en övergripande term för att beskriva inställningen av bilens främre hjul. Således kan man säga att hjulinställning är en delmängd av framvagnsinställning, men de är inte helt utbytbara termer. Finns möjlighet att justera både bak och framvagnen så gör vi det då bakhjulen också styr bilen.
 • Vad är en hjulinställning?
  En hjulinställning är en process där man mäter och justerar hjulens vinklar och positioner för att säkerställa att de är korrekt inställda enligt fordonstillverkarens specifikationer. Det handlar om att justera hjulens camber, caster och toe-in/toe-out-vinklar för att se till att de är i linje med bilens chassi och hjulupphängning. En korrekt utförd hjulinställning säkerställer att fordonet har optimala köregenskaper och minskar risken för onödigt slitage på däck och hjulupphängning.
 • Vad är de vanligaste tecknen på att min bil behöver en hjulinställning?
  Några av de vanligaste tecknen på att din bil behöver en hjulinställning inkluderar ojämnt slitage på däcken, att bilen drar åt ett visst håll när du kör rakt fram, att ratten inte är centrerad eller att du upplever vibrationer i bilen när du kör.
 • Vad är en fyrhjulsinställning och när behöver jag det?
  En fyrhjulsinställning är en justering av hjulvinklarna på alla fyra hjul på din bil. Detta är nödvändigt när din bil har både fram- och bakdrivning, vilket är vanligt på moderna bilar. Om din bil är fyrhjulsdriven, behöver du en fyrhjulsinställning för att säkerställa att hjulen har korrekt vinkel och spårvidd för att ge dig optimal kontroll och stabilitet på vägen. Det rekommenderas att du gör en fyrhjulsinställning varje gång du byter till nya däck eller om du märker ojämn slitage på dina däck.
 • Kan jag göra en hjulinställning själv?
  Det är möjligt att göra en hjulinställning själv, men det kräver speciell utrustning och kunskap för att göra det korrekt och få det rätt. Om du inte är en erfaren mekaniker, kan det vara bättre att anlita en professionell verkstad för att utföra hjulinställningen.
 • Hur går processen till?
  Fälgrenoveringsprocessen börjar med en noggrann inspektion av fälgarna för att identifiera eventuella skador eller problem. Därefter utförs nödvändiga reparationer som du kan läsa mer om på sidan "Fälgrenovering" och fälgarna svarvas, lackeras och poleras för att ge dem ett nytt utseende.
 • Varför välja NB Gummi för Fälgrenovering?
  NB Gummi erbjuder en omfattande fälgrenoveringstjänst som inkluderar allt från mindre reparationer till fullständig återställning. Våra tekniker är högt kvalificerade och vi använder endast de bästa materialen och verktygen. Kontakta oss idag
 • Hur mycket kostar det för att lackera fälgar?
  Kostnaden för att lackera fälgar beror på flera faktorer som fälgens storlek och val av färg. För en mer exakt prisuppgift, vänligen kontakta oss. Du kan också använda vår priskalkyl på sidan för att själv räkna på vad det skulle kosta att renovera dina fälgar.
 • Vem renoverar fälgar?
  Vi på NB Gummi har lång erfarenhet av fälgrenovering och använder modern utrustning för att säkerställa högsta kvalitet.
 • Hur mycket kostar det att renovera fälgar?
  Priset för att renovera fälgar kan variera beroende på skadans omfattning och vilken typ av fälg det är. Kontakta oss för en kostnadsfri offert. Alternativt så använder du vår priskalkyl vi har på sidan för att få ett riktpris.
 • Vad är Fälgrenovering?
  Fälgrenovering är en process där skadade eller slitna fälgar återställs till sitt ursprungliga skick. Detta kan inkludera reparation av bucklor, repor, kantskrap och kantstötningar, sprickor, samt lackering och polering.
 • Kan man laga en sprucken fälg?
  I vissa fall är det möjligt att laga en sprucken fälg, men det beror på sprickans storlek och placering. Det är bäst att konsultera med oss för att bättre kunna bedöma skadan.
bottom of page