top of page
köpa fälgar stockholm.jpg

Vill du köpa fälgar till din bil?

Vi har fälgar till din bil i Stockholm - 

Fälgar från kända märken som Vossen, BBS, OZ och många fler. Läs mer här

Har du kantstötta fälgar som du vill få som nya? Vi renoverar & lagar dina fälgar till nyskick och kan också ge dina fälgar en ny design.

Läs mer om fälgrenovering här

Image by Chinmay Jade
Image by José Pinto

Renovering av fälgar – gör din bil som ny igen!

Renovera dina slitna och skadade fälgar till nyskick med vår professionella fälgrenoveringstjänst. Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar för att återställa fälgarnas ursprungliga utseende och kvalitet.

Från enkla reparationer till fullständig lackering av fälgen, vi har rätt lösning för att göra dina fälgar som nya igen. Vår erfarna personal använder endast högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa ett perfekt resultat varje gång.

Spara tid och pengar genom att renovera dina fälgar istället för att köpa nya.

Kontakta oss idag för att renovera dina fälgar eller få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få tillbaka den första känslan och utseendet på dina fälgar!

Renovera fälgar

Renovera och laga dina fälgar med vår unika fälgrenoveringstjänst i Stockholm!

Trötta på att se dina fälgar bli mer och mer nedslitna för varje dag som går? Det är dags att ge fälgarna en nystart med vår moderna teknik att renovera fälgarna i Stockholm till rätt pris.

Vi erbjuder en mängd lösningar, från enkla reparationer till fullständig fälglackering och diamond cut, för att återställa dina fälgar till deras ursprungliga skick och glans. Vårt team av erfarna tekniker i Stockholm använder endast de mest moderna maskiner och högkvalitativa materialen för att ge dig det bästa resultatet.

 

Slipp kostnaderna och besväret med att köpa nya fälgar. Renovera istället fälgarna med vår unika tjänst och upplev en spännande transformation på dina fälgar. Är du sugen på ny design på dina befintliga fälgar kan vi såklart ordna det också, endast fantasin sätter gränserna. Väljer du att renovera fälgarna erbjuder vi alltid en kostnadsfri konsultation om du har en egen idé på design du vill genomföra.

Kontakta oss idag för att boka en tid eller få mer information om vår breda tjänst inom fälgrenovering. Vi ser fram emot att hjälpa dig att återföra det första utseendet och känslan till dina fälgar till nya! Välkommen till NB Gummi i Stockholm.

Nya fälgar

Köp högkvalitativa fälgar till bilen idag! Söker du efter nya fälgar för din bil? Då har du kommit till rätt ställe!

Vi erbjuder ett stort utbud av fälgar i alla storlekar, former och färger för att passa just din bil.

Från stilrena och sofistikerade fälgar till sportiga och aggressiva designs, vi har något för alla smaker och behov. Våra fälgar är tillverkade av högkvalitativa material och har gått igenom stränga kvalitetskontroller för att säkerställa hållbarhet och prestanda.

Köp fälgar hos oss och besök vår butik för en personlig rådgivning. Vi har erfarna medarbetare som hjälper dig att välja rätt fälgar och passar perfekt till din bil. Börja åka med stil och säkerhet idag genom att köpa nya fälgar hos oss.

Kontakta oss nu för att boka en provkörning eller få mer information om våra fälgar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att välja den perfekta uppsättningen fälgar för din bil!

Några urval av märken vi jobbar med är till exempel fälgar från; Vossen, BBS, OZ, MAK, BRABUS, AEZ.

Klicka på bilderna för att besöka respektive tillverkares hemsida.

Nya fälgar
bottom of page