top of page
  • NB Gummi

Byta däck i Stockholm?

Uppdaterat: 5 dec. 2023

Letar du efter ett ställe i Stockholm som kan hjälpa dig byta däck? Vi på NB Gummi byter dina däck åt dig i Stockholm och har dessutom drop-in, med över 30 års erfarenhet blir det rätt utfört. Orkar du inte byta dina däck själv eller är osäker på exakt hur man gör? Hur hårt ska hjulen sitta åt? Vi gör jobbet åt dig.

Vi kontrollerar självklar däckdjupet, lufttrycket och att hjulbultarna är tillräckligt åtdragna.


Vissa som skiftar sina däck på ställen som inte är vana att jobba med bildäck får ibland problem, fel bultar, skador på fälgar osv. Kom till oss som jobbar med däck dagligen och är specialister på däckskifte.


Vi byter däck på alla bilar, personbil, SUV och skåpbil - dessutom när det passar dig. Du behöver inte boka en tid och se till att dyka upp just då utan kom förbi när det passar dig.


Är du på jakt efter att köpa nya däck?

Vi säljer däck till motorcykel (MC-däck) och bildäck, vi ser också till att du får däcken som passar dig och dina behov bäst. Främst har vi valt att arbeta med märken som är kända på världsmarknaden så som Pirelli, GoodYear och Michelin.byta däck i stockholm

Ett hjulskifte kostar endast 600kr på personbil och 700kr för skifte på en SUV. Självklart kontrollerar vi hjulen åt dig samt fyller på med säsongens luft.

För pris på hjulbyte för MC, kontakta oss.


Tycker du dessutom att det vore skönare att slippa släpa på däcken till oss och tillbaka så erbjuder vi självklart däckhotell där däcken får vila svalt och mörkt tills det är dags att skifta däck nästa gång.


Nästa gång du behöver göra ditt hjulskifte i Stockholm - kom förbi oss på NB Gummi så ser vi till att utföra däckskiftet på några minuter.


Vi ligger gränsat mellan Östermalm, Vasastan och Norrtull. Birger Jarlsgatan 108.


Vi ses när det är dags för ditt nästa däckbyte.

196 visningar0 kommentarer

댓글


bottom of page