top of page
  • NB Gummi

Fördelarna med att använda ett däckhotell

Uppdaterat: 5 dec. 2023

Att byta däck mellan sommar- och vintersäsongerna är ett måste för alla bilägare. Men vad ska du göra med de däck som du inte använder? Att förvara däcken i ett däckhotell är en smart lösning som ger flera fördelar.


Fördelar med att använda ett däckhotell

(klicka på den röda texten ovan eller knappen för mer info om vårat däckhotell)


Här är några av fördelarna med att använda ett däckhotell:


1. Spara utrymme hemma

Däck tar upp mycket plats, särskilt om du har fler


a bilar. Genom att lagra däcken på ett däckhotell, sparar du utrymme hemma och kan använda den extra platsen till andra saker.


2. Skydd mot väder och temperaturförändringar

Däck som förvaras i en garage eller förråd kan utsättas för temperaturförändringar och fukt, vilket kan påverka däckens livslängd. Ett däckhotell är utformat för att skydda däcken mot väderförhållanden, vilket kan förlänga däckens livslängd.


3. Lätt att byta däck

Att förvara däck på ett däckhotell innebär också att du inte behöver släpa runt på tunga däck mellan ditt hem och verkstaden. Hos NB Gummi har vi drop-in för däckbyte, vilket innebär att du enkelt kan komma till vår verkstad för att byta däck när det passar dig.


4. Säker förvaring

Däck kan vara attraktiva för tjuvar. Att förvara däck på ett däckhotell kan ge en extra säkerhetsnivå för dina däck. NB Gummi har säkerhetsåtgärder på plats för att se till att dina däck är säkra hos oss.


5. Längre livslängd på däck

Ett däckhotell ger däcken en skyddad miljö och kan förlänga däckens livslängd. Däck som förvaras i ett däckhotell blir inte utsatta för direkta solljus eller andra väderförhållanden som kan påverka gummit i däcket.


Varför du ska använda NB Gummi däckhotell


Hos NB Gummi erbjuder vi en trygg och bekväm lösning för att lagra dina däck. Vårt däckhotell är utformat för att skydda dina däck mot fukt och temperaturförändringar. Vi erbjuder också drop-in för däckbyte, vilket innebär att du enkelt kan byta dina däck när det passar dig.

Att lagra däcken på ett däckhotell kan förlänga deras livslängd och ge dig extra utrymme hemma. Om du vill veta mer om vårt däckhotell, tveka inte att kontakta oss eller besök oss under våra öppettider på Birger Jarlsgatan 108 i Stockholm.


18 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page