top of page
how-long-does-detailing-a-car-take (1).j

Bilrekond och Bilvård i Stockholm

Välkommen till NB Gummi, din pålitliga partner för bilrekond i Stockholm.

Med vår expertis inom bilvård ser vi till att din bil återfår sitt ursprungliga skick och lyster. Oavsett om du behöver en grundlig inre rengöring, polering av lacken eller en komplett helrekond, är vi här för att hjälpa dig.

Att regelbundet genomföra en bilrekond är avgörande för att bibehålla din bils skick och utseende.

Det hjälper inte bara till att förbättra bilens estetik utan också att öka dess livslängd och värde. Med vårt centrala läge i Stockholm, närmare bestämt på Östermalm, är vi lättillgängliga för alla bilägare i staden.

Vi på NB Gummi förstår vikten av kvalitativ bilvård i Stockholm.

 

Därför använder vi endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att din bil får den vård den förtjänar. Vårt team av erfarna tekniker är dedikerade till att leverera överlägsna resultat varje gång.

Kontakta oss idag för att boka din nästa bilrekond i Stockholm. Låt oss visa dig skillnaden vad professionell bilvård kan göra.

IMG_1381_edited.jpg

Premiumtvätt 

Vår Premiumtvätt i Stockholm erbjuder en djupgående rengöring av din bil. Vi börjar med att använda två olika avfettningar, vilket effektivt tar bort envisa kontamineringar som asfalt och flugor.

Därefter handtvättar vi bilen med ett högkvalitativt keramiskt schampo, vilket ger en överlägsen glans och skydd.

Efter sköljning torkar vi noggrant bilen med en skonsam torkduk, kompletterat med torkstöd för att undvika vattenfläckar.

 

Men vår service slutar inte där. Vi ser till att insteg, dörrkarmar och skarvar är rena och torra. Rutorna får en kristallklar finish genom rengöring både in- och utvändigt. Slutligen dammsuger vi bilens insida och torkar av alla paneler, vilket ger en fräsch och ren

känsla inuti bilen.

Välj vår Premiumtvätt för en komplett och professionell bilvård i hjärtat av Stockholm.

Pris liten bil: 1295:-

Pris mellan bil: 1695:-

Pris stor bil: 1995:-

Lägg till vårat populäraste spraylackskydd för att skydda lack och höja glansen på bilen för endast 595:-

Rekond

Vår Rekond-service i Stockholm erbjuder en fullständig omvandling av din bil, både inuti och utvändigt. Detta paket inkluderar allt som ingår i vår Premiumtvätt, kompletterat med flera exklusiva behandlingar:

 • Skumtvätt: En djupgående rengöring som lyfter bort smuts och föroreningar.

 • Hjulhustvätt: Vi ser till att även de dolda delarna av din bil är rena och fria från smuts.

 • Polering: Vi återställer bilens glans och eliminerar mindre repor och ojämnheter.

 • Vaxning: Ett skyddande lager läggs på lacken för att ge en långvarig glans och skydd mot elementen.

 • Plast- och däckskydd: Med hjälp av specialmedel skyddar vi bilens plastdetaljer och däck, vilket ger dem en förnyad lyster och hållbarhet.

 • Motortvätt: En noggrann rengöring av motorutrymmet, följt av ett skyddande vax för att säkerställa att alla delar är skyddade och fungerar optimalt.

Välj vår Rekond-service för en omfattande bilvård som inte bara förbättrar bilens utseende utan också dess livslängd.

Pris liten bil: 4995:-

Pris mellan bil: 5995:-

Pris stor bil: 6995:-

IMG_5200_edited.jpg

Keramisk Rekond +

Keramisk Rekond + i Stockholm är vår mest exklusiva tjänst, designad för dig som önskar att se din bil i dess absolut bästa skick. Denna behandling är en investering i din bils framtid, där varje detalj tas om hand med största precision:

 • Tidsåtgång: Denna omfattande behandling kräver att din bil står hos oss i minst 36 timmar, vilket säkerställer att varje steg utförs noggrant.

 • Grundlig Rekond: Vi inkluderar alla steg från vårt standard Rekond-program.

 • Trestegspolering: Din bil genomgår en intensiv polering i tre steg, vilket eliminerar alla ojämnheter och ger en spegelblank finish.

 • Keramiskt Lackskydd: Vi avslutar med ett toppklassigt keramiskt lackskydd. Detta avancerade skydd förseglar lacken, vilket ger ett överlägset skydd mot smuts, repor och andra skador.

 • Glasimpregnering: Som en bonus ingår även en glasimpregnering, vilket förbättrar sikten under dåliga väderförhållanden och förlänger glasets livslängd.

Med vår Keramisk Rekond +-service får din bil inte bara en oöverträffad glans, utan även ett långvarigt skydd som bevarar dess skönhet och värde över tid.

Pris liten bil: 8995:-

Pris mellan bil: 9995:-

Pris stor bil: 10995:-

Extra tjänster & priser

Keramisk glasimpregnering 295:- (framruta + sidorutor fram)

Keramisk glasimpregnering samtliga rutor: 595:- (195:- tillkommer för glastak)

Skydd och glans för gummi & plastdetaljer: 395:-

Motortvätt: 495:-

Amplify - Keramiskt spraylackskydd för glans och hydrofobisk yta: 595:-

bottom of page